22 Eylül 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Emine Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı'nın eşi Silva ile görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emine Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı'nın eşi Silva ile görüştü
Abone ol
Emine Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı'nın Eşi Silva Ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi, Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva’nın eşi Rosangela Lula da Silva bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi, Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Yüksek Düzeyli Şahsiyetler Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, ABD’nin New York kentinde temaslarını sürdürüyor. Emine Erdoğan, Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva’nın eşi Rosangela Lula da Silva ile bir araya geldi. Türkevi’nde basına kapalı gerçekleşen görüşmede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sıfır Atık Vakfı Başkanı Samed Ağırbaş ile COP30 Başkanı Büyükelçi Andre Correa do Lago de hazır bulundu.

Emine Erdoğan, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Brezilya Devlet Başkanı’nın değerli eşi Rosangela Lula da Silva Hanımefendi ile Türkevi’nde bir araya geldik. Çevre sorunları ve iklim kriziyle mücadele başta olmak üzere ortak gündemimizdeki konuları ve COP31 sürecine yönelik çalışmaları değerlendirdik" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Başbakanı Kurti ile görüştü Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kosova Başbakanı...

Sultangazi'de erkek cesedi bulundu Sonraki Haber

Sultangazi'de erkek cesedi bulundu

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar