17 Haziran, 2024, Pazartesi
DOLAR32.789
EURO35.0937
ALTIN2455.4
Yusuf Cinkara Otomotiv

Emekliye ayrılan Handan öğretmene duygusal veda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emekliye ayrılan Handan öğretmene duygusal veda
Abone ol
Manisa’nın Köklü Liselerinden Olan Yunusemre Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 27 Yıldır ‘muhasebe Ve Finansman’ Bölümü öğretmeni Olan Ve Emekliye Ayrılan Handan Lopoğlu'na Okulda Duygusal Bir Veda Töreni Düzenlendi.

Manisa’nın köklü liselerinden olan Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 27 yıldır ‘Muhasebe ve Finansman’ bölümü öğretmeni olan ve emekliye ayrılan Handan Lopoğlu’na okulda duygusal bir veda töreni düzenlendi.

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 27 yıldır muhasebe ve finansman öğretmeni olarak görev yapan Handan Lopoğlu öğrenciler ve öğretmenler tarafından düzenlenen veda töreni ile emekli olarak meslek hayatına veda etti.

Öğrencileri ve meslektaşlarının sürpriz olarak okul içinde düzenlediği veda töreninde duygusal anlar yaşandı. Handan Lopoğlu 65 yaş haddinden dolayı emekli oldu.

Handan öğretmen ilk olarak kendi alan şefi olduğu Muhasebe ve Finansman öğrencilerine veda etmek için sınıfa çıktı. Öğrencileri ile vedalaşmaya gelen Handan öğretmen okul koridorlarından alkışlar ile karşılandı. Sadece kendi bölüm öğrencilerinin değil bütün öğrencilerin katıldığı veda töreninde okul koridorlarından son kez geçen Handan öğretmene ‘En büyük Handan bizim Handan’ sloganları ile güller atıldı. Öğrencileri tarafından 27 yıldır görev yaptığı okuldan son kez çıkmadan önce Handan öğretmene çiçek ve pasta sürprizi yapıldı.

Öğrencilerin vedasının ardından ikinci bir sürpriz de meslektaşları ve okul idaresi tarafından geldi. Öğretmenler Odasında gerçekleşen sürpriz veda töreninde pasta kesildi ve bütün meslektaşları tarafından Handan öğretmene güzel dilekler iletildi.

Duygusal geçen vedanın ardından Handan Lopoğlu, 27 yıldır görev yaptığı Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine alkışlar eşliğinde veda etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ermenistanın iade ettiği 4 köyde Azerbaycan bayrağı göndere çekildiÖnceki Haber

Ermenistanın iade ettiği 4 köyde Azerbay...

Edirne Valiliği kararıyla tiny house yapılarının yıkımı esnasında ortalık karıştıSonraki Haber

Edirne Valiliği kararıyla tiny house yap...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar