Emekli öğretmen hastanede unutulmadı

MENGÜCEK GAZİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ DOÇ. DR. UFUK KUYRUKLUYILDIZ, ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE HASTANEDE TEDAVİ GÖREN EMEKLİ ÖĞRETMEN YUSUF SAĞIR’I UNUTMADI

Emekli öğretmen hastanede unutulmadı
Haberler'de Abone Ol

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Öğretmenler Gününde hastanede tedavi gören emekli öğretmen Yusuf Sağır’ı unutmadı.


Başhekim Kuyrukluyıldız ve beraberindeki hastane yöneticileri bir süredir Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Yusuf Sağır’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.


Öğretmenler Gününde kendilerini unutmayarak ziyaret eden Başhekime duygularını ifade eden emekli öğretmen Yusuf Sağır teşekkür etti.


Başhekim Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ise günün anlamına binaen, “Öğretmenlik; sorumluluğu büyük, sevgi saygı ve fedakarlık üzerine kurulu, karşılığı paha biçilmez kutsal bir meslektir. Bu anlamlı günde Yusuf öğretmenimizi ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladık” diye konuştu.


Başhekim Kuyrukluyıldız daha sonra serviste yatan hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.