Elimizdeki kaynakları etkin ve verimli kullanarak en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz

"ELİMİZDEKİ KAYNAKLARI ETKİN VE VERİMLİ KULLANARAK EN İYİ HİZMETİ SUNMANIN GAYRETİNDEYİZ"

Elimizdeki kaynakları etkin ve verimli kullanarak en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz
Haberler'de Abone Ol

Vali Ali Çelik, köy ve mahalle muhtarlarıyla Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan ’İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi.


26 köy ve 4 mahalle muhtarı; ihtiyaçları, talepleri ve vatandaşların memnuniyetini Vali Ali Çelik’e iletti.


Talep ve ihtiyaçları not alan Vali Çelik, sorunların imkanlar dahilinde çözümünü istedi; ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.


Vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini ifade eden Vali Çelik, “Amacımız; muhtarlarımızla iş birliği içerisinde, istişareyle çalışarak köylerimizin ve mahallerimizin sorunlarını en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak. Elimizdeki kaynakları etkin ve verimli kullanarak en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.