Elazığda damada altın yerine ‘Kofik takıldı

ELAZIĞ’DA DÜNYA EVİNE GİREN VEYSEL PUSA VE ZELİHA DERİNGÖL PUSA’NIN DÜĞÜN TÖRENİNDE DAMADA MALATYALI ARKADAŞLARI TARAFINDAN ‘KOFİK’ BİBERİ TAKILDI

Elazığda damada altın yerine ‘Kofik takıldı
Haberler'de Abone Ol

Elazığ’da dünya evine giren Veysel Pusa ve Zeliha Deringöl Pusa’nın düğün töreninde, damadın Malatyalı arkadaşları tarafından altın yerine yörede ‘Kofik’ olarak tabir edilen kurutmalık biber takıldı.


Elazığ’da Veysel Pusa ve Zeliha Deringöl Pusa, bir düğün salonunda dünya evine girdi. Takı töreninde çiftin yakınları altın ve para takmak için sıraya girdi. Davetlilerden bazıları altın takarken, bazıları da para taktı. Veysel Pusa’nın Malatyalı arkadaşları, damada sürpriz yaparak Elazığ yöresinde ‘Kofik’ olarak tabir edilen kurutmalık biber taktı. Kofik takıldığını görünce şaşkınlığını gizleyemeyen çiftin yüzünde ise tebessüm oluştu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.