Elazığda Aile İçi İletişim Semineri düzenlendi

EBEGEM KURSİYERLERİNE YÖNELİK AİLE İÇİ İLETİŞİM KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Elazığda Aile İçi İletişim Semineri düzenlendi
Haberler'de Abone Ol

EBEGEM kursiyerlerine yönelik Aile İçi İletişim konulu seminer düzenlendi.


Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara yönelik düzenlenen seminerler devam ediyor. Bu çerçevede Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından EBEGEM kursiyerlerine yönelik Aile İçi İletişim Semineri düzenlendi. EBEGEM binasında gerçekleşen seminer, kursiyerlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.


Aile Danışmanı Ayşe Keskin tarafından verilen seminerde; aile yaşamında karşılaşılan problemler, eşlerin birbirleri ile iletişimleri, ebeveynlerin çocuklarıyla olan iletişimi ve kadının aile içindeki yeri konularıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Aynı zamanda ailede oluşabilecek krizlerin önlenebilmesi ile ilgili bilgiler paylaşıldı.


Aile bireylerinin ferdi sorumluluklarına da değinen Keskin, seminerde eşlerin birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri için dikkat etmeleri gereken hususları aktardı.


Program, soru cevap bölümüyle sona erdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.