Edirnede milyonluk kaçak ürünler polis operasyonuyla yakalandı

Edirne'de Polis Ekiplerince Gerçekleştirilen Iki Farklı Operasyon Sonucu Piyasa Değeri Yaklaşık 2 Milyon Lira Olan çok Sayıda Sigara, Alkol Ve Elektronik ürün Ele Geçirildi.

Edirnede milyonluk kaçak ürünler polis operasyonuyla yakalandı
Haberler'de Abone Ol

Edirne’de polis ekiplerince gerçekleştirilen iki farklı operasyonda 2 milyon liralık kaçak ürün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince Kapıkule ve Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, Avrupa’dan yurda kaçak yollarla getirildiği tespit edilen ve piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan çok sayıda sigara, alkol ile elektronik ürün ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyet’ten yapılan açıklamada kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.