Ece Güreli arama çalışmaları sürüyor

Istanbul Belgrad Ormanı'nda Kaybolan Peyzaj Mimarı Ece Gürel'i Arama çalışmaları 3‘üncü Günde Devam Ediyor. Ekiplerin çalışmaları Havadan Görüntülendi.

Ece Güreli arama çalışmaları sürüyor
Haberler'de Abone Ol

İstanbul Belgrad Ormanı’nda kaybolan peyzaj mimarı Ece Gürel’i arama çalışmaları 3‘üncü günde devam ediyor. Ekiplerin çalışmaları havadan görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, 2 Mart Pazar günü Kağıthane Gültepe Mahallesi’ndeki evinden Belgrad Ormanlarına gideceğini söyleyerek çıkan peyzaj mimarı Ece Güler’den (36) haber alamayan yakınları kayıp ihbarında bulunmuş, Belgrad Ormanı’nda kaybolduğu sanılan genç kadını arama çalışmaları başlatılmıştı. Gürel için başlatılan arama çalışmaları 3’üncü günde de devam ediyor. AFAD, AKUT, Polis Arama Kurtarma, dalgıç polis ve çok sayıda ilçe belediyesi ile gönüllü arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları dört koldan sürüyor. Öte yandan ekiplerin çalışmaları ise havadan görüntülendi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.