Düziçi Belediyesi’nden Çocuklara Müjde: Yeni Parklar Geliyor!

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, ilçede yeni çocuk parkları yapılacağını duyurdu. Yenice Haruniye Mahallesi’ndeki park çarşamba günü açılıyor!

Düziçi Belediyesi’nden Çocuklara Müjde: Yeni Parklar Geliyor!
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Belediye Başkanı Mustafa İba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçedeki çocuklar için yeni park projeleri müjdesi verdi.

Yenice Haruniye Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkı çalışmalarının çarşamba günü tamamlanacağını duyuran Başkan İba, ilçe genelinde de yeni parkların hayata geçirileceğini belirtti.

Başkan Mustafa İba, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Yenice Haruniye Mahallemizde başlattığımız çocuk parkı çalışmalarını, inşallah çarşamba günü tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.

Bu vesileyle sizlere güzel bir müjde vermek istiyorum; ilçemizdeki tüm mahallelerde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güvenli ve eğlenceli vakit geçirebileceği parklar yaparak hizmete açacağız inşallah.

Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun!"

Düziçi Belediyesi, çocukların güvenli ve keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni park projeleri ile ilçedeki mahallelerde çocukların oyun alanı ihtiyacının karşılanması hedefleniyor.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.