Düzcenin asayişi Bakan Yerlikayaya iletildi

Düzce Valisi Selçuk Aslan Ve Ilgili Kurum Amirleri Içişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Düzce’nin Asayişi Ile Ilgili Bilgilendirmelerde Bulundu.

Düzcenin asayişi Bakan Yerlikayaya iletildi
Haberler'de Abone Ol

DÜZCE (İHA) – Düzce Valisi Selçuk Aslan ve ilgili kurum müdürleri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Düzce’nin asayişi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya her ay düzenli olarak tüm Türkiye’de il valisi, emniyet müdürü ve alay komutanları ile video konferans sistemi üzerinden toplantılar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Valisi Selçuk Aslan’da Şubat ayı toplantısına İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Mustafa Tetik ve ilgili kurum amirlerinin katılımı ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Düzce’nin asayişi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.