Düzcede kar köy yollarını kapattı

YURDUN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI DÜZCE’DE DE KÖY YOLLARINI KAPATTI. KAPANAN 104 KÖY YOLUNU AÇMAK İÇİN ÖZEL İDAREYE BAĞLI EKİPLER GECE BOYU ÇALIŞIYOR.

Düzcede kar köy yollarını kapattı
Haberler'de Abone Ol

DÜZCE(İHA) – Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı Düzce’de de köy yollarını kapattı. Kapanan 104 köy yolunu açmak için Özel İdareye bağlı ekipler gece boyu çalışıyor.


Düzce’de 104 köy yolu ulaşıma kapandı. Deprem bölgesine iş makinelerin bir kısımnı gönderen İl Özel İdaresi ekipleri ellerinde olan araçlarla köy yollarını ulaşıma açmak için büyük mücadele çalışıyor.


Düzce Merkez ilçede 16, Akçakoca’da 12, Cumayeri’de 8, Çilimli’de 5, Gölyaka’da 15, Gümüşova’da 5, Kaynaşlı’da 16, Yığılca’da 27 olmak üzere toplamda 104 köy yolu ulaşıma kapandı.


Gece boyunca etkili olan kar yağışı sonrasında ulaşıma kapalı durumda olan 132 köy yolunun 28 tanesi ulaşıma açılırken 104 köy yolunda karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.