Dünyada ki Mars turizme kazandırılıyor

MARSA GEZEGENİNE BENZERLİĞİNDEN DOLAYI DÜNYA’DA Kİ MARS’ OLARAK ADLANDIRILAN EĞRİBUCAK -EMİRHAN KAYALIKLARININ TURİZME KAZANDIRILMASINA YÖNELİK HAZIRLANAN EĞRİBUCAK -EMİRHAN KAYALIKLARI PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

Dünyada ki Mars turizme kazandırılıyor
Haberler'de Abone Ol

Marsa gezegenine benzerliğinden dolayı Dünya’da ki Mars’ olarak adlandırılan Eğribucak-Emirhan kayalıklarının turizme kazandırılmasına yönelik hazırlanan Eğribucak-Emirhan Kayalıkları Projesi hayata geçiriliyor.


Eğribucak -Emirhan Kayalıkları Projesi Değerlendirme Toplantısı Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek başkanlığında yapıldı. Bölgenin turizme kazandırılması amacıyla başlatılacak çalışmaların görüşüldüğü toplantıda Şimşek, ilgili kurumlara talimat verdi. Doğal oluşumları ve eşsiz renk tonlarıyla doğaseverlerin uğrak mekanı olan bölgenin Sivas’ın turizmine değer katacağını ifade eden Şimşek; “Hayata geçireceğimiz çalışma ile yurtiçi ve yurt dışından çok sayıda misafir ağırlamayı hedefliyoruz." dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.