19 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düğün günü hayatını kaybeden Birsen Filiz'in ailesinden adalet çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğün günü hayatını kaybeden Birsen Filiz'in ailesinden adalet çağrısı
Abone ol
Anne özlem Filiz, Kızının Kokusunu Hissettiği Yastığını Elinden Bırakamazken, Birsen Için Hazırlanan Evde Bugün Düğün Telaşı Yerine Yarım Kalan Bir Hayatın Acısı Yaşanıyor.

Balıkesir’de düğün günü hayatını kaybeden 27 yaşındaki Birsen Filiz’in ailesi, yaşadıkları büyük acının ardından adalet bekliyor. Düğün hazırlıkları yapılan ev, kısa süre içinde cenaze hazırlıklarının yapıldığı bir matem evine dönüşürken, aile kazanın tüm yönleriyle araştırılmasını ve sorumluların ortaya çıkarılmasını istiyor.

Birsen Filiz, 19 Ağustos’ta Balıkesir’de Zağnospaşa Meydanı’ndaki yeraltı otoparkında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralandı. Üç gün boyunca yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Filiz, 22 Ağustos’ta, kendi düğün gününde hayatını kaybetti.

Birsen Filiz gelinlikle çıkması gereken evden tabutla çıktı.

Anne Özlem Filiz, kızının kokusunu hissettiği yastığını elinden bırakamazken, Birsen için hazırlanan evde bugün düğün telaşı yerine yarım kalan bir hayatın acısı yaşanıyor. Ailenin yaşadığı acının yanında tek bir talebi bulunuyor: "Adalet istiyoruz. Kazanın tüm yönleriyle araştırılmasını, sorumluların ortaya çıkarılmasını ve adaletin yerini bulmasını istiyoruz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayburt'ta vatandaşın tilkiyle dostluğu kameraya yansıdı Önceki Haber

Bayburt'ta vatandaşın tilkiyle dostluğu...

Kadın emeği toprağı berekete dönüştürdü: Devlet desteğiyle atıl araziyi üretime kazandırdı Sonraki Haber

Kadın emeği toprağı berekete dönüştürdü:...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar