Doğal güzelliği ile gündeme gelen gölde büyük yangın

AFYONKARAHİSAR’DA DOĞAL GÜZELLİĞİ İLE AV VE FOTOĞRAF MERAKLILARININ UĞRAK NOKTALARINDAN BİRİ HALİNE GELEN KARAMIK GÖLÜ’NDE KAMIŞ YANGINI ÇIKTI. ALEVLERİN KİLOMETRELERCE ÖTEDEN GÖRÜNDÜĞÜ OLAYDA YANGININ GÖLÜN SON GÜNLERDE GÜNDEME GELMESİNİN ARDINDAN ÇIKMASI İSE AKILLARA SORU İŞARETLERİ UYANDIRDI.

Doğal güzelliği ile gündeme gelen gölde büyük yangın
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar’da doğal güzelliği ile av ve fotoğraf meraklılarının uğrak noktalarından biri haline gelen Karamık Gölü’nde kamış yangını çıktı. Alevlerin kilometrelerce öteden göründüğü olayda yangının gölün son günlerde gündeme gelmesinin ardından çıkması ise akıllara soru işaretleri uyandırdı.


Afyonkarahisar’ın en büyük göllerinden birisi olan ve Afyonkarahisar Valiliği’nin geçtiğimiz günlerde tanıtımı için çalışma başlattığı Karamık Gölü’nde yangın çıktı. Gölün kuruyan ve bataklık olan kısmındaki kamışlar bilinmeyen bir nedenle yandı. Rüzgarın ve kuraklığın etkisi ile alevler kısa süre de geniş bir alana yayıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu güçlükle kontrol altına alınabildi.


Yangının gölün doğal güzellikle ile gündeme geldiği günlerde çıkması ise akıllarda soru işaretlerinin uyanmasına neden oldu.


Yangının ardından güvenlik güçleri tarafından başlatılan incelemenin ise devam ettiği bildirildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.