Doğa yürüyüşünde ayağı kırılan adam 4 kilometre sedyeyle taşındı

OSMANİYE’DE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ YAPTIĞI SIRADA DÜŞEREK AYAĞINI KIRAN KİŞİ AFAD VE UMKE EKİPLERİ TARAFINDAN 4 SAAT SEDYE İLE TAŞINARAK AMBULANSA GETİRİLDİ

Doğa yürüyüşünde ayağı kırılan adam 4 kilometre sedyeyle taşındı
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’de doğa yürüyüşü yaptığı sırada düşerek ayağını kıran kişi AFAD ve UMKE ekipleri tarafından 4 saat sedye ile taşınarak ambulansa getirildi.


Olay, Karaçay Şelalesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.G. (49) isimli şahıs arkadaşlarıyla birlikte doğa yürüyüşü için Karaçay Şelalesine yürüdü. Yürüdüğü sırada dengesini kaybederek düşen M.G. ayağını kırdı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı şahıs sedyeye alındı. Sağlık, AFAD, UMKE ekipleri ve arkadaşlarının destekleri ile yaralı M.G. yaklaşık 4 kilometrelik patika yoldan 3 saatlik yürümeyle hazır bekletilen ambulansa getirildi.


Hastaneye kaldırılan M.G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.