Diyarbakırda girişimci kadınlar eğitime tabi tutuldu

DİYARBAKIR’DA MERKEZ YENİŞEHİR BELEDİYESİ İLE GÜNEYDOĞU ANADOLU PROJESİ BÖLGE KALKINMA İDARESİ İŞ BİRLİĞİNDE KADIN KOOPERATİFLERİN KURUMSAL KAPASİTELERİNİN GELİŞTİRİLMESİ AMACIYLA GİRİŞİMCİ KADIN KOOPERATİFLERİNE YÖNELİK EĞİTİM VERİLDİ.

Diyarbakırda girişimci kadınlar eğitime tabi tutuldu
Haberler'de Abone Ol

Diyarbakır’da merkez Yenişehir Belediyesi ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi iş birliğinde kadın kooperatiflerin kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla girişimci kadın kooperatiflerine yönelik eğitim verildi.


Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından düzenlenen ve Diyarbakır Valiliği ile Büyükşehir Belediyesince desteklenen gurme fuarında Yenişehir Belediyesi ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından düzenlenen Üretimin Gücü Birleşiyor Eğitim Programına Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Temel, Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Meryem Kaya, Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Özgür Polat; Diyarbakır, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve Batman illerinden kadın kooperatiflerinin temsilcileri ile Yenişehir Belediyesine bağlı merkezlerde kurslardan yararlanan kadınlar katıldı.


Başarı hikâyelerinin de anlatıldığı eğitim programında, üretimin gücü birleşiyor projesine eğitimleri ile destek veren konuşmacılara ve başarılı girişimci kadınlara Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Temel plaket verdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.