Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Arkamızdan bırakacağımız en büyük servet alnı secdeli bir nesil

Ordu’da Tarihi Aziziye (yalı) Camii’nde öğle Namazı Sonrası Konuşan Diyanet Işleri Başkanı Ali Erbaş, “arkamızdan Bırakacağımız En Büyük Servet Alnı Secdeli, Namazlı Niyazlı Bir Nesil” Dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Arkamızdan bırakacağımız en büyük servet alnı secdeli bir nesil
Haberler'de Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Arkamızdan bırakacağımız en büyük servet alnı secdeli, namazlı niyazlı bir nesil” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ordu’da tarihi Aziziye (Yalı) Camii’nde öğle namazında vatandaşlarla bir araya geldi. Erbaş, namazın ardından yaptığı konuşmada, ibadetlerin en mükemmelinin namaz olduğunu belirterek, “Çocuklarımız için dua edelim. Camilerimizde daha çok genç ve çocuk olsun. Çocuklarımızı namaza alıştıralım. ‘Namaz dinin direğidir’ hadis-i şerifini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım. Arkamızdan bırakacağımız en büyük servet alnı secdeli, namazlı niyazlı bir nesil” dedi.

“Yetiştirdiğimiz çocuklarımızın karakterleri Müslümanca, mümince olsun diye çırpınıyoruz”

4-6 Kur’an kurslarına ilişkin de değerlendirmese bulunan Erbaş, “Çocuklarımızı öğrenme ve karakterlerinin oluşma yaşında hocalarımızın bir katkısı olsun. Hoca hanımların hepsi ilahiyat fakültesi mezunu. Annelik, ablalık, teyzelik şefkatiyle yaklaşarak yetiştirdiğimiz çocuklarımızın karakterleri Müslümanca, mümince olsun diye çırpınıyoruz” diye konuştu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.