Distilasyon tesisini Sekapark A.Ş. işletecek

KOCAELİ’NİN BAŞİSKELE İLÇESİNDE BULUNAN TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER DİSTİLASYON TESİSİ’NİN İŞLETMESİ 60 BİN 100 TL + KDV İLE 10 YILLIĞINA SEKAPARK TURİZM A.Ş.’YE KİRAYA VERİLDİ.

Distilasyon tesisini Sekapark A.Ş. işletecek
Haberler'de Abone Ol

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Distilasyon Tesisi’nin işletmesi 60 bin 100 TL + KDV ile 10 yıllığına Sekapark Turizm A.Ş.’ye kiraya verildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda İzmit, Başiskele ve Gebze’de bulunan 5 iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirildi. Encümen’de 4 iş yeri açık ihale usulüyle kiralandı.



Distilasyon Tesisi, 10 yıllığına kiralandı


Toplantıda, Başiskele Ovacık Mahallesi Kullar Caddesinde bulunan Tıbbı Aromatik Bitkiler Distilasyon Tesisinin ihalesi kapalı zarf usulüyle gerçekleşti. Tek istekli olan Sekapark Turizm İşletmecilik’in kapalı zarf teklifi 60 bin 50 TL oldu. İhalenin devamında teklif 60 bin 100 TL’ye yükseltildi. Böylece Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Distilasyon Tesisi’nin işletmesi Sekapark Turizm A.Ş.’ye aylık 60 bin 100 TL+KDV ile 10 yıl süreliğine kiraya verildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.