160x600
13 December, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Direğe çarpan otomobil taklalar attı: 1 ölü, 2 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Direğe çarpan otomobil taklalar attı: 1 ölü, 2 yaralı
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ’TA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPIP TAKLALAR ATAN OTOMOBİLDE BİR KİŞİ ÖLDÜ, İKİ KİŞİ DE AĞIR YARALANDI

Kahramanmaraş’ta kontrolden çıkan otomobilin elektrik direğine çarpıp taklalar attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.


Kaza, Dulkadiroğlu ilçesi Büğlek Caddesi üzerinde meydana geldi. Yedikuyular Kayak Merkezi istikametinden şehir merkezine seyir halinde olan Yaşar Şeker (63) idaresindeki 06 BRH 281 plakalı otomobil, seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil taklalar atarak durabildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü ve otomobilde bulunan A.R.Ş. (13) ile henüz ismi öğrenilemeyen bir yolcuya müdahale ederek şehirdeki özel hastaneye kaldırdı. Otomobil sürücü Şeker, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 13 yaşındaki A.R.Ş ve diğer yolcunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Kaza sonrası polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motosiklet hırsızları kameralardan kaçamadı Önceki Haber

Motosiklet hırsızları kameralardan kaçam...

Kütahyada kar yağışı etkili oldu, trafikte aksamalar yaşandı Sonraki Haber

Kütahyada kar yağışı etkili oldu, trafik...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar