Didimde şehitler için lokma hayrı düzenlendi

Didim’de şehitler Için Lokma Hayrı Düzenlendi

Didimde şehitler için lokma hayrı düzenlendi
Haberler'de Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Gürcistan’da düşen C-130 uçağında şehit olan kahramanlar anısına, Didim Belediyesi tarafından lokma hayrı düzenlendi.

Didim Merkez Cami önünde gerçekleştirilen etkinliğe Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Hatice Gençay, Gürcistan’da meydana gelen uçak kazasında şehit olan askerlerimiz için derin üzüntüsünü dile getirerek şunları söyledi:

"Gürcistan’daki uçak kazasında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, milletimize başsağlığı diliyorum. Hayatlarını kaybeden kahramanlarımız için milletçe yüreğimiz yanıyor; şehitlerimizin mekânı cennet olsun"

Didim halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen lokma hayrı, şehitlerimizin anısına yapılan dualarla sona erdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.