DGF ve DAGCden Vali Çiftçiye iade-i ziyaret

Merkezi Erzurum Bulunan Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (dgf) Ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (dagc) Yönetimi Erzurum Valisi Mustafa çiftçi’ye Iadeyi Ziyaret Yaptı.

DGF ve DAGCden Vali Çiftçiye iade-i ziyaret
Haberler'de Abone Ol

Merkezi Erzurum’da bulunan Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (DGF) ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) yönetimi Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’ye iade-i ziyarette bulundu.

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı İrfan Tarakçıoğlu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez ile Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Kılıçoğulları, Soner İstanbulluoğlu, Talip Akpınar, Ertaç Koçak, Mesut Gülrek ve Orhan Bozkurt; Vali Mustafa Çiftçi ile bir araya geldi.

Ziyarette DGF ve DAGC yönetimi Vali Çiftçi’ye "Erzurum’a yaptığı hizmetler ve basına katkıları" sebebiyle bir plaket sundu, görevinde başarılar diledi. Ziyaret sonrası Vali Mustafa Çiftçi, DGF ve DAGC yönetimi ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.