Depremzedelere Yerinde Dönüşüm anlatıldı

çevre, şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı Ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ile Kozan Kaymakamlığı Katılımıyla Deprem Bölgesindeki Illerde Gerçekleştirilen Toplantılarda, ‘yerinde Dönüşüm’ Projesinin Detayları Hakkında Bilgiler Veriliyor.

Depremzedelere Yerinde Dönüşüm anlatıldı
Haberler'de Abone Ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Kozan Kaymakamlığı katılımıyla deprem bölgesindeki illerde gerçekleştirilen toplantılarda, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi hakkında bilgi verildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin hayata geçirdiği ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Kozan Kaymakamlığı yetkililerinin katılımıyla ilk bilgilendirme toplantısı Kozan’da düzenlendi.

Yapıların bakanlığın kontrolünde yerinde dönüştürmek isteyenlere kendi binalarını, hibe ve krediden yararlanarak yapabileceklerini anlatan yetkililer, toplantıda depremzedelerin ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi hakkında yönelttiği soruları da cevaplandırdı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.