Depremzedeler kaybettikleri yakınları için dua etti

KAHRAMANMARAŞLI MERKEZLİ 7,7 VE 7,6 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMLERİN ARDINDAN BİNLERCE KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ DEPREMİN ARDINDAN KENTLERDEN GÜVENLİ BÖLGELERE AYRILAN DEPREMZEDELER YAKINLARI İÇİN DUA ETTİ.

Depremzedeler kaybettikleri yakınları için dua etti
Haberler'de Abone Ol

Adana’nın Kozan ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumunda barınma ve beslenme ihtiyaçları karşılanan 450 depremzede kaybettikleri yakınları için dua etti.


Depremde evleri ağır hasar alan, yıkılan ve yakınlarını da kaybeden depremzedeler duygu dolu anlar yaşadı. Feke ilçe müftüsü, Kozan müftü vekili Aziz Aktan Yasin-i Şerif okuyarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etti. Türkiye’nin büyük bir afeti atlatmak içi seferber olunduğunu aktaran Aktan, zor günlerin el birliğiyle atlatılacağını kaydetti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.