Depremin vurduğu Pazarcıka Kocaeli Çarşısı inşa ediliyor

KAHRAMANMARAŞ'IN PAZARCIK İLÇESİNDE DEPREM FELAKETİNDE İŞ YERLERİ ZARAR GÖREN ESNAF İÇİN, KOCAELİ VALİLİĞİ’NİN ÖNCÜLÜĞÜNDE KÖRFEZ, DARICA VE DİLOVASI BELEDİYELERİ TARAFINDAN 30 KONTEYNERLİK "KOCAELİ ÇARŞISI" KURULUYOR.

Depremin vurduğu Pazarcıka Kocaeli Çarşısı inşa ediliyor
Haberler'de Abone Ol

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde deprem felaketinde iş yerleri zarar gören esnaf için, Kocaeli Valiliği’nin öncülüğünde Körfez, Darıca ve Dilovası Belediyeleri tarafından 30 konteynerlik "Kocaeli Çarşısı" kuruluyor.


Kahramanmaraş merkezli depremin hemen ardından görev bölgesi olan Dulkadiroğlu ilçesinde çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, depremin merkez üssü Pazarcık bölgesini de unutmadı. Kocaeli Valiliği’nin öncülüğünde Körfez, Darıca ve Dilovası Belediyeleri tarafından, iş yerleri zarar gören esnaf için Pazarcık’ta 30 konteynerlik Kocaeli Çarşısı inşasına başlandı. Depremin yaralarını sarmak için imkanlarını seferber eden Körfez Belediyesi, Darıca ve Dilovası Belediyeleri ile Dulkadiroğlu ilçesinde vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar gerçekleştirdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.