Depremin 9. günü Hataydaki yıkım havadan çekilen görüntülere yansıdı

KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLERİN 9. GÜNÜ HATAY'DAKİ YIKIM DRON KAMERASI İLE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERE YANSIDI. GÜN DOĞARKEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERDE YIKIMIN BOYUTU BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ.

Depremin 9. günü Hataydaki yıkım havadan çekilen görüntülere yansıdı
Haberler'de Abone Ol

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 9. günü Hatay’daki yıkım dron kamerası ile çekilen görüntülere yansıdı. Gün doğarken çekilen görüntülerde yıkımın boyutu bir kez daha gözler önüne serildi.


Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ili vurmuştu. Bu illerden biri de Hatay olmuştu. Çok sayıda binanın yıkıldığı kentte arama kurtarma çalışmalarında çok sayıda vatandaş enkazdan yaralı olarak kurtarılmıştı. Afetin 9. gününde güneş doğarken kentteki yıkımın şiddeti dron kamerasıyla görüntülendi. Binaların tamamıyla yıkıldığı bölgede vatandaşları AFAD’ın kurduğu çadırlar da kaldığı görüldü. Kent merkezinde bulunun bir enkazda ise arama kurtarma çalışmaları sürdürülüyor. Kent çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ve polis ekipleri, asayiş olaylarına karşı hazırda bekletiliyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.