Deprem bölgelerine yardımlar devam ediyor

MERKEZ ÜSSÜ KAHRAMANMARAŞ OLAN VE 10 İLİN ETKİLENDİĞİ DEPREMLERDE ZARAR GÖRENLER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILAN KASTAMONU’DA KIZILAY VE AFAD GÖNÜLLÜLERİ YARDIM TOPLAMAYA DEVAM EDİYOR

Deprem bölgelerine yardımlar devam ediyor
Haberler'de Abone Ol

Kahramanmaraş merkez üslü depremden etkilenen 10 il için Kastamonu’da başlatılan yardım kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.


Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir yandan da depremzedelere yardımlar sürüyor. Kastamonu’da düzenlenen yardım kampanyalarına vatandaşlar yoğun destek veriyor.


Gönüllü vatandaşlar, yaşam malzemelerini içeren yardım paketlerini şehir merkezine getirdi. Buraya gelen yardımlar AFAD ve Kızılay görevliler tarafından tek tek ayrıştırılıp, ihtiyaca göre tırlarla yüklendi. Hazırlanan tırlar depremden etkilenen illere gönderiliyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.