Demrede makilik yangını korkuttu

ANTALYA’NIN DEMRE İLÇESİNDE MAKİLİK ALANDA ÇIKAN YANGIN 3 SÖNDÜRME UÇAĞI , 2 HELİKOPTER VE 18 ARAZÖZÜN HIZLI MÜDAHALESİ SONUCU DAHA GENİŞ ALANA YAYILMADAN KONTROL ALTINA ALINDI.

Demrede makilik yangını korkuttu
Haberler'de Abone Ol

Antalya’nın Demre ilçesinde makilik alanda çıkan yangın 3 söndürme uçağı, 2 helikopter ve 18 arazözün hızlı müdahalesi sonucu daha geniş alana yayılmadan kontrol altına alındı.


Demre’ye bağlı Davalaz Mahallesi’ndeki makilik alanda saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Dumanların yükselmesiyle birlikte bölgeye çok sayıda Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler sevk edilirken çalışmalara havadan da destek verildi. Rüzgarla birlikte yayılmaya başlayan yangına, 18 arazöz, 3 söndürme uçağı ve 2 helikopter müdahalede bulundu. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı.


Bölgede ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.