28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Damatlık Seçimi İçin Öneriler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Damatlık Seçimi İçin Öneriler
Abone ol
Damatlık, ince detaylar gözetilerek seçilmesi gereken hem şıklık hem de konfora aynı anda ulaşabileceğiniz çizgiler sunabilen modeller arasındadır. Tüm bunlara aynı anda sahip olmak için planlı adımlarla ilerlemeniz faydalı olacaktır.  

Hazır dikilen damatlıklarda dikkat edilmesi gereken en temel etmen seçeceğiniz modelin size özel dikilmiş gibi bir his verebiliyor olmasıdır. Bunun için vücut şeklinize ve ölçülerinize bire bir uyum sağlayacak modelleri incelemeniz gerekmektedir.  

Vücudunuzu saran ve hatlarınızı ortaya çıkaran ancak konforlu hareket edebilmenin önüne herhangi bir engel çıkarmayan damatlıklar için slim fit kesime sahip modelleri inceleyebilirsiniz.

Vücudunuzu sarmayacak, hafif dökümlü duracak ve hareketli geçecek saatlere rahatlıkla adapte olacak bir damatlık içinse standart ya da comfort fit kesime sahip modelleri tercih edebilirsiniz.

Pierre Cardin damatlıklar, beden ölçülerinize nasıl olursa olsun beklentilerinizin tümünü karşılayacak birbirinden şık modellere dilediğiniz her an ulaşabilmenize olanak tanır.

Damatlık Modelleri

Damatlıklarda renk ve model seçimine karar vermek tercih anının en önemli noktalarından biridir. Klasiklerden şaşmak istemeyenler koyu renk skalası arasından mono yaka ve kapaklı cep detaylarıyla taçlandırılmış modelleri inceleyebilir.

 Zamanın dinamiklerine ayak uyduran ve en özel gününde de modern görünmek isteyenler açık renklerle tasarlanmış kırlangıç yaka ile torba cep detaylara sahip damatlıkları tercih edebilir.

Pierre Cardin damatlık modelleri, zamansız tercihlerden sezon dinamiklerini belirleyen tasarımlara kadar hayallerinizin üzerindeki seçeneklerle sizi buluştur ve en özel gününüzde hayran bakışları üzerinizde toplamaya yardımcı olur.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirt Belediyesinden her gün 147 aileye sıcak yemek hizmetiÖnceki Haber

Siirt Belediyesinden her gün 147 aileye...

Osmaniye'de Atatürk Ortaokulu inşaatı yapım işi devam ediyorSonraki Haber

Osmaniye'de Atatürk Ortaokulu inşaatı ya...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar