Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesinin ilk oturumuna katıldı

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, ENDONEZYA’NIN BALİ ADASI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN G20 LİDERLER ZİRVESİ’NİN "GIDA VE ENERJİ GÜVENLİĞİ" KONULU İLK OTURUMUNA KATILDI.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesinin ilk oturumuna katıldı
Haberler'de Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’nın Bali Adası’nda gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi’nin "Gıda ve Enerji Güvenliği" konulu ilk oturumuna katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya’nın Bali Adası’nda düzenlenen G20 Liderler Zirvesi’nin "Gıda ve Enerji Güvenliği" konulu ilk oturumuna katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturumun düzenlendiği salonda İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile kısa süre sohbet etti.

Erdoğan salona girmeden önce ise Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ise ayaküstü sohbet etti.

 

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.