Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakıra geliyor

AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANI MUHAMMET ŞERİF AYDIN, 8 -16 EKİM TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK OLAN 'SUR KÜLTÜR YOLU FESTİVALİNE' CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I DAVET ETTİĞİNİ VE ERDOĞAN'IN DA BU DAVETİ KABUL ETTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakıra geliyor
Haberler'de Abone Ol

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, 8-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan ’Sur Kültür Yolu Festivaline’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet ettiğini ve Erdoğan’ın da bu daveti kabul ettiğini söyledi.


Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Diyarbakır’da yapılacak olan festivale davet ettiğini söyledi. İl Başkanı Aydın’ın daveti üzerine Erdoğan’ın da festivale katılacağını bildirdiği belirtildi. İl Başkanı Aydın, "Ak Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Diyarbakır’a davet ettim. Cumhurbaşkanımız bu davete katılacağını söyledi. Davetimizi kırmayarak katılacağını söylemesi bizleri çok mutlu etti" dedi.


Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 8-16 Ekim tarihlerinde ’Sur Kültür Yolu Festivali’ düzenleniyor. Festival için hazırlıklar devam ederken, Erdoğan’ın da katılma kararı alması kentte sevince neden oldu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.