Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 aylık bebeği görünce konvoyu durdurdu

Adıyaman’da Düzenlenecek Olan 350 Bininci Deprem Konutun Anahtar Teslimi Için Adıyaman’a Gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yolda Ailesinin Kucağında Gördüğü 4 Aylık Bebeği Kucağına Alarak Sevdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 aylık bebeği görünce konvoyu durdurdu
Haberler'de Abone Ol

Adıyaman’da düzenlenecek olan 350 bininci deprem konutun anahtar teslimi için Adıyaman’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yolda ailesinin kucağında gördüğü 4 aylık bebeği kucağına alarak sevdi.

350 bininci konutun anahtar teslimi için Adıyaman’a gelen cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yol güzergahında kendisine sevgi gösteren vatandaşların arasında 4 aylık bir bebeği görünce konvoyu durdurdu. Bebeği kucağına alıp seven Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklara da oyuncak dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 aylık Muhammet Fatih Karanfil bebeğe altın taktı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.