Çocuğun ölümden döndüğü anlar kamerada

GAZİANTEP’TE KARDEŞİNE YETİŞMEK İÇİN KOŞARAK ANA CADDEYE ÇIKAN KÜÇÜK ÇOCUK HAFİF TİCARİ ARACIN ALTINDA KALARAK METRELERCE SÜRÜKLENDİĞİ ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Çocuğun ölümden döndüğü anlar kamerada
Haberler'de Abone Ol

Gaziantep’te kardeşine yetişmek için koşarak ana caddeye çıkan çocuğun hafif ticari aracın altında kalarak metrelerce sürüklendiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Korkunç kazada ölümden dönen 7 yaşındaki Eren Durgun, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.


Kaza, merkez Şahinbey ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde 2 gün önce sabah saatlerinde yaşandı. İddiaya göre 7 yaşındaki Eren Durgun evden kardeşiyle birlikte fırından ekmek almak için çıktı. Ana caddeye doğru koşan kardeşine yetişmek için koşmaya başlayan Durgun, aniden caddeye çıktı. O sırada caddede seyir halinde olan plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç Durgun’a çarparak altına aldı. Talihsiz çocuk aracın altından metrelerce sürüklenirken çevrede kazayı gören vatandaşlar ile sürücü büyük şok yaşadı. Hafif yaralanan 7 yaşındaki çocuğun yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Durgun, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.



Korku dolu anlar kameraya yansıdı


Korkunç kaza anı cadde üzerinden bulunan bir evin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde Eren’in kardeşine yetişmek için koşarak yola çıktığı anlar yer alırken hafif ticari aracın küçük çocuğa çarparak altına aldığı anlar kameraya yansıdı. O sırada şok yaşayan sürücünü fren yerine gaza bastığı anları güvenli kamerasına saniye saniye kaydetti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.