20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Cingöz, CGC’lilerin çalışan gazeteciler gününü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cingöz, CGC’lilerin çalışan gazeteciler gününü kutladı
Abone ol
Osmaniye Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

Osmaniye Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

İl Başkanı Adem Cingöz, ziyarette yaptığı açıklamada, cemiyet üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Partisinin teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren Cingöz, ilçe ve belde başkanlarımız konusunda çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Gazetecilerin zorlu şartlarda mücadele verdiğini ifade eden Cingöz, “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi adına gazetecilerin ilkeli ve tarafsız bir şekilde çalışmaları da toplumların demokrasilerinin gelişmesinde, güçlü bir toplumun var olmasında önemli bir kilometre taşını oluşturur.

Gazeteciliğin demokratik bir kurum olabilmesinin temelinde doğruyu söylemek gibi etik ve sorumluluk duygusunun mutlak surette bulunması gerekmektedir.

İçinde yaşadığımız dünyanın ve insanların karşı karşıya bulunduğu temel sorunlarla ilgili bilgi ve haberin yayılması ve tartışılması, demokratik hassasiyetin gelişmesi açısından da zorunludur.” dedi.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CGC olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, öncesinde bir dizi etkinlikler yapıldığını ifade eden Cihangir, “Bizim için anlamlı gün olan 10 Ocak günü dolayısıyla kurum idarecileri ile futbol maçı, merhum meslektaşlarımızın mezarları ile Özden Huzurevi Bocce takımımızı ziyaret ederek özel bir dostluk maçı yaptık.

Meslektaşlarımızın çözüm bekleyen birçok sorunu bulunuyor. Bu sorunların gündeme taşınması ve çözümü için federasyon ve konfederasyon olarak mücadele veriyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar