Çiçek ve Arınçtan İhlas Medya Ankara Grubu Temsilcisi Kahramana ziyaret

CUMHURBAŞKANLIĞI YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYESİ VE ESKİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK İLE ESKİ TBMM BAŞKANI BÜLENT ARINÇ, İHLAS MEDYA ANKARA GRUBU TEMSİLCİSİ FEVZİ KAHRAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Çiçek ve Arınçtan İhlas Medya Ankara Grubu Temsilcisi Kahramana ziyaret
Haberler'de Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ile eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, İhlas Medya Ankara Grubu Temsilcisi Fevzi Kahraman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


İhlas Medya Ankara Grubu Temsilcisi Fevzi Kahraman’ın görevine başlamasının ardından ziyaretler devam ediyor. Bu çerçevede Kahraman, önce Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, ardından da yine eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ile makamında görüşme gerçekleştirdi.


Kahraman’ın iki ziyaretçisini de kapıda karşıladığı özel görüşme samimi bir ortamda gerçekleşirken, görüşmede güncel konulara dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.