CHPli milletvekilleri sorunları vatandaşlardan dinledi

CUMHURİYET HALK PARTİSİ YEREL YÖNETİMLER HEYETİ, CHP YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEYİT TORUN BAŞKANLIĞI’NDA, TBMM BAŞKANLIK DİVANI ÜYESİ VE CHP ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ABDURRAHMAN TUTDERE İLE BİRLİKTE ADIYAMAN’DA BULUNAN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

CHPli milletvekilleri sorunları vatandaşlardan dinledi
Haberler'de Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler Heyeti, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Başkanlığı’nda, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile birlikte Adıyaman’da bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun başkanlığında Adıyaman’a gerçekleştirilen ziyarete yerel yönetimler heyeti üyesi olan Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Antalya Milletvekili Cavit Arı katıldı.


Milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları, ilçe başkanları ve örgüt yöneticileriyle birlikte Adıyaman’daki CHP’li belediyelere gerçekleştirilen ziyarette belediyelerin yapmış olduğu çalışmalar yerinde incelerken, yaşanan sorunlar hakkında bilgi alındı, vatandaşlarla bir araya gelindi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.