Cennet ve Cehennem Vadisinde doğa yürüyüşü

Hakkari Gençlik Ve Spor Il Müdürlüğü Ile Herkes Için Spor Federasyonu Iş Birliğinde, Gençlik Ve Spor Festivali Etkinlikleri Kapsamında Cennet-cehennem Vadisi'ne Doğa Yürüyüşü Düzenlendi.

Cennet ve Cehennem Vadisinde doğa yürüyüşü
Haberler'de Abone Ol

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu işbirliğinde Cennet-Cehennem Vadisi’ne doğa yürüyüşü düzenlendi.

Gerçekleştirilen trekking etkinliğiyle gençler hem spor yapma imkânı buldu hem de Hakkari’nin eşsiz doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı elde etti. Doğayla iç içe geçen etkinlik, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Yetkililer, bu tür faaliyetlerin gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağladığını vurgulayarak, benzer etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.