19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7839
ALTIN2487.2

Cebelibereketli Gazetecilerden, İyi Parti’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cebelibereketli Gazetecilerden, İyi Parti’ye ziyaret
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu üyeleri, İyi Parti İl Başkanı Serat Kılıç’ı ziyaret etti.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu üyeleri, İyi Parti İl Başkanı Serat Kılıç’ı ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, İyi Parti İl Başkanı Serat Kılıç ve yönetimine başarı diledi.

Pandemi sürecinin her sektörü olduğu gibi basın sektörünü de etkilediğini ifade eden Cihangir, bu anlamda planladıkları ziyaretlerinde geciktiğine dikkat çekti.

Basın mensuplarına vatandaşlardan ulaşan şikayetleri ve beklentileri anlatan Cihangir, kentte yaşanan hizmet aksaklıkları ve eksikliklerle ilgili siyasilere büyük görev düştüğünü aktardı.

Siyasilerin kent halkının sorunlarını gündeme getirmeleri ve çözüm önerileri sunması gerektiğini ifade eden Cihangir, “Siyasiler ve basın mensupları iç içe olmak zorundadır.

Bizler, özellikle yerel yönetimlerde yaşanan sorunların gündeme getirilmesinde muhalefetteki siyasi partilerin daha aktif rol almasını bekliyoruz.



Zira halkımız da bu anlamda yerelde siyasilerin aktif olmasını arzu ediyor. Kentte o kadar sorunlar ve eksiklikler, şikayetler var ki maalesef muhalefetteki siyasiler bunlara sessiz kalıyor.

Bu da yerel idarecilerin kentte her şeyin güllük gülistanlık olduğunu yanılgısına sebep oluyor. Çünkü basın yoluyla sesini çıkartan, yanlışları anlatan siyasiler noktasında eksiklikler var.

Bizler kentteki sorunları gündeme taşıyacak siyasilerin veya STK’ların açıklamalarını kamuoyuyla aktarma görevini yapıyoruz. Bu şehrin geleceğini düşünen herkesin yanındayız” şeklinde konuştu.

İyi Parti İl Başkanı Serat Kılıç, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Cihangir’in seslenişinin önemli olduğuna dikkat çeken Kılıç, kentte yaşanan sorunlarla ilgili seslerinin daha fazla çıkacağını söyledi.

Basının seslenişinin dikkate alınması gerektiğini vurgulayan Kılıç, “Kent sorunlarının gündeme taşınması ve çözüm önerilerimiz için daha aktif bir rol üstleneceğiz.

Bu şehirde yaşayan siyasiler olarak bu bizim büyük bir sorumluluğumuzdur. Kent sorunu hepimizin sorunu olmalıdır” diye konuştu.

Kılıç, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlad


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar