Çataklı çocuklar Pofu oyunuyla buluştu

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen 23. Akdamar çocuk Ve Gençlik Tiyatroları şenliği Kapsamında Sivas Devlet Tiyatrosunun Sahnelediği "pofu" Adlı çocuk Oyunu, Van'ın çatak Ilçesinde çocuklarla Buluştu.

Çataklı çocuklar Pofu oyunuyla buluştu
Haberler'de Abone Ol

VAN (İHA) – Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23. Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği kapsamında Sivas Devlet Tiyatrosunun sahnelediği "Pofu" adlı çocuk oyunu, Van’ın Çatak ilçesinde çocuklarla buluştu.

Van Devlet Tiyatrosunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen şenlik, 11 Mayıs tarihinde başladı. Etkinlikler kapsamında ilçede oynanan "Pofu" adlı çocuk oyunu, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Çocukların tiyatro ile buluşmasına katkı sağlayan etkinlikte öğrenciler keyifli anlar yaşarken, sanatın birleştirici gücü bir kez daha ön plana çıktı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi İnan, kültür ve sanat faaliyetlerinin çocukların sosyal ve kültürel gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, organizasyonda emeği geçen başta Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı olmak üzere Van Devlet Tiyatrosu Müdürü Özgür Titiz, Çatak Kaymakamı Kadir Kılıç ve tüm tiyatro ekibine teşekkür etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.