Cargill Bursadan çıkan dumanlar gökyüzünü griye boyadı

Gıda, Yem Ve Endüstriyel ürünler üzerine Faaliyet Gösteren Abd'li Cargill Firmasının Bursa Fabrikasından çıkan Dumanlar Gökyüzünü Griye Boyadı.

Cargill Bursadan çıkan dumanlar gökyüzünü griye boyadı
Haberler'de Abone Ol

Gıda, yem ve endüstriyel ürünler üzerine faaliyet gösteren ABD’li Cargill firmasının Bursa fabrikasından çıkan dumanlar gökyüzünü griye boyadı.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kurulu fabrikanın bacalarından çıkan yoğun duman, kirli bir görüntü oluşturdu. Gökyüzünü maviden griye dönüştüren dumanlara Bursalılar sosyal medya hesaplarından tepki göstererek, firmaya işlem yapılması çağrısında bulundu.

Cargill’in çevre kirliliğine yol açtığı iddiaları, Bursa’da zaman zaman gündeme gelerek çok tepki çekiyor. Firmanın İznik Gölü suyunu da kullandığı iddiaları günlerdir tartışılıyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.