Çankırıda yoğun kar yağışı: Onlarca araç yolda kaldı

ÇANKIRI’NIN ILGAZ İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI SEBEBİYLE D100 VE ÇANKIRI-KASTAMONU KARAYOLU BEYAZA BÜRÜNDÜ. YAZ LASTİĞİ İLE YOLA ÇIKAN ONLARCA OTOMOBİL İLE TORLAR YOLDA KALDI.

Çankırıda yoğun kar yağışı: Onlarca araç yolda kaldı
Haberler'de Abone Ol

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle D-100 ve Çankırı-Kastamonu karayolu beyaza büründü. Yaz lastiği ile yola çıkan onlarca otomobil ile torlar yolda kaldı.


Çankırı’nın yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili oluyor. Ilgaz ilçesinde yağan kar, D-100 karayolu ve Kastamonu-Çankırı karayolunda ulaşımı olumsuz etkiliyor. Çankırı-Kastamonu karayolunda kar sebebiyle onlarca araç yolda kaldı. Kış lastiği takmayan otomobiller ile tır sürücüleri zor anlar yaşadı.


Karayolları ekipleri küreme çalışmalarını sürdürürken, sürücüler yol açma ve tuzlama çalışmalarının yetersiz kaldığını söyledi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.