Çankaya Mahallesinde fırtına maddi hasara yol açtık

Eskişehir'de Etkili Olan Fırtına Sebebiyle çankaya Mahallesi'nde çatılar Uçup Ve Ağaçlar Devrilirken, çevrede Ise Maddi Hasar Meydana Geldi.

Çankaya Mahallesinde fırtına maddi hasara yol açtık
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir’de etkili olan fırtına sebebiyle Çankaya Mahallesi’nde çatılar uçup ve ağaçlar devrilirken, çevrede ise maddi hasar meydana geldi.

Kenti etkisini artıran fırtına, kentin yüksek kesiminde bulunan Çankaya Mahallesi’nde ciddi hasara yol açtı. Şiddetli rüzgarın hızıyla binaların çatıları yerinden koparken, cadde ve sokaklardaki çok sayıda ağaç ile çöp kovası devrilerek çevreye savruldu. Mahallenin belirli kesimlerinde de etkisini gösteren fırtına, reklam panolarının devrilmesinede neden oldu.

Bölgede yaşanan olumsuzluklar üzerine açıklama yapan Çankaya Mahallesi Muhtarı Mustafa Dağ, vatandaşların can güvenliği için gerekli olmadıkça sokağa çıkmamaları gerektiğini belirtti. Muhtar Dağ, dışarı çıkmak zorunda kalan vatandaşların ise uçma ve devrilme riskine karşı bina saçakları ile ağaç diplerinden uzak durmaları tavsiyesinde bulundu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.