Çalışmaları yerinde inceledi

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun Talimatı Ile Cumayeri Merkez Cami çevresinde Başlatılan çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

Çalışmaları yerinde inceledi
Haberler'de Abone Ol

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun talimatı ile Cumayeri Merkez Cami çevresinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Uzun yıllar kullanışsız şekilde duran Cumayeri Merkez Cami çevresi, vatandaşların talepleri üzere Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun talimatı ile yenilenme sürecine girdi. Çevre düzenlenmesi için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Koloğlu bilgi aldı. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Mustafa Koloğlu “İlçemiz Merkez Caminin çehresini vatandaşlarımızın talebi üzerine yenileme kararı aldık. Merkez camii etrafından ciddi bir çalışma başlatarak bugün beton dökme aşamasına kadar geldik. Uzun yıllar elverişsiz şekilde olan merkez cami çevresini en kısa sürede tamamlamak için ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Düzenleme ve yenileme çalışmaları sırasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.