18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4768
EURO34.8691
ALTIN2476.1

Büyükşehirin Askıda Su Faturası kampanyası devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehirin Askıda Su Faturası kampanyası devam ediyor
Abone ol
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ VATANDAŞLAR ARASINDAKİ DAYANIŞMAYI BÜYÜTMEK İÇİN 'ASKIDA SU FATURASI' KAMPANYASINI DEVAM ETTİRİYOR. PANDEMİ SÜRECİNDE BAŞLATILAN KAMPANYAYLA ALAN ELİN VEREN ELİ GÖRMEDİĞİ BİR SİSTEM ORTAYA ÇIKARILMIŞ VE BİNLERCE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞIN SU FATURASI ÖDENDİ.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar arasındaki dayanışmayı büyütmek için ’askıda su faturası’ kampanyasını devam ettiriyor. Pandemi sürecinde başlatılan kampanyayla alan elin veren eli görmediği bir sistem ortaya çıkarılarak ve binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın su faturası ödendi.



Aydın Büyükşehir Belediyesi, ’askıda su faturası" kampanyasını sürdürüyor. Vatandaşlar arasındaki yardımlaşmanın artması için başlatılan kampanya hakkında konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Kurban Bayramı öncesinde de hayırsever vatandaşlarla faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlarımız arasında bir köprü olmak istedik. Pandemi sürecinde vatandaşlarımız arasında sağladığımız dayanışmayla binlerce fatura ödenmişti. Kurban Bayramı öncesinde hayırsever vatandaşlarımızı faturalarını ödemekte zorlanan ailelerle dayanışmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.



Sistemde sadece Aydın Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ağı’nca tespit edilen abonelerin faturalarının yer aldığı ve hayırsever vatandaşların da diledikleri faturayı ödeyebildikleri uygulama aynı şekilde devam ettirilecek.



Sistem nasıl çalışıyor?


https://eaboneislemleri.aydinaski.gov.tr/fatura linki üzerinden yapılan imecede, ’fatura bırak’ ve ’fatura al’ şeklinde iki seçenek yer alıyor. Daha önceden Aydın Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ağı’nca tespit edilen aboneler faturalarını bırakabiliyor. Ayrıca sisteme kayıtlı olmayan ve fatura bırakmak isteyen vatandaşlar da 444 13 40 numaralı telefondan kayıt yaptırabiliyor. Fatura ödemek isteyenlerse siteye girerek ’fatura al’ seçeneğini seçerek bu yardımlaşma kampanyasına katılıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar