Büyükşehir saha çalışmalarında hız kesmiyor

Aydın'ın Kuyucak Ilçesinde Saha çalışmalarını Sürdüren Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Içme Suyu Hattı Yenileme çalışması Başlattı.

Büyükşehir saha çalışmalarında hız kesmiyor
Haberler'de Abone Ol

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde saha çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, içme suyu hattı yenilem çalışması başlattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kesintisiz ve güvenli hizmet alabilmesi için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda, Kuyucak ilçesi Gencelli Mahallesi’nde bulunan içme suyu hattında yenileme çalışmaları başlatıldı. Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ile mevcut hat yenileniyor, bölgeye daha dayanıklı ve uzun ömürlü bir altyapı kazandırılıyor. Yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.