Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla bayramlaştı

Kurban Bayramı’nın Manevi Atmosferini Paylaşmak Isteyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bayram Namazının Ardından Cami çıkışlarında Vatandaşlara Lokum Ikramında Bulundu.

Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla bayramlaştı
Haberler'de Abone Ol

Kurban Bayramı’nın manevi atmosferini paylaşmak isteyen Aydın Büyükşehir Belediyesi, bayram namazının ardından cami çıkışlarında vatandaşlara lokum ikramında bulundu.

Belediye ekipleri, sabah erken saatlerde cami önlerinde stantlar kurarak namazdan çıkan vatandaşlara lokum dağıttı. Vatandaşlar, bu nazik jest karşısında memnuniyetlerini dile getirerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Tüm vatandaşlara hayırlı bayramlar dileyen Başkan Çerçioğlu; "Bayramlar, birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Biz de bayram namazının ardından vatandaşlarımızla bu sevinci paylaşmak istedik. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.