Büyükçekmece Adliyesindeki hırsızlık olayı firarisi Erdal Timurtaş ve eşinin yurt dışına kaçış görüntüleri ortaya çıktı

Büyükçekmece Adliyesindeki Adli Emanet Bürosundan 25 Kilogram Altın Ve 50 Kilogram Gümüş çalınması Olayını Gerçekleştirdikten Sonra Erdal Timurtaş Ve Eşinin Yurt Dışına çıkarken Havalimanı Görüntüleri Ortaya çıktı.

Büyükçekmece Adliyesindeki hırsızlık olayı firarisi Erdal Timurtaş ve eşinin yurt dışına kaçış görüntüleri ortaya çıktı
Haberler'de Abone Ol

Büyükçekmece Adliyesindeki adli emanet bürosundan 25 kilogram altın ve 50 kilogram gümüş çalınması olayını gerçekleştirdikten sonra Erdal Timurtaş ve eşinin yurt dışına çıkarken havalimanı görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Büyükçekmece Adliyesindeki adli emanet bürosundan 25 kilogram altın ve 50 kilogram gümüş çalınması olayı ile ilgili firari Erdal Timurtaş’ın eşi ile birlikte havalimanında görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Erdal Timurtaş’ın eşi ile birlikte yurtdışına çıkmadan önce Sabiha Gökçen Havalimanında bavullarla birlikte yürüdükleri görülüyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.