Bursada yapı malzemeleri üreticileri denetlendi

çevre, şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakanlığınca, Bursa’da Yapı Malzemeleri üreticilerine Yönelik Denetim Gerçekleştirildi.

Bursada yapı malzemeleri üreticileri denetlendi
Haberler'de Abone Ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Bursa’da yapı malzemeleri üreticilerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapı malzemeleri üreticilerine yönelik yapılan denetim dahilinde Bursa’da birçok fabrikaya denetim gerçekleşti. Geçen yıl 20 bin denetim gerçekleştiren bakanlık bu yılda denetimleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri denetimlerde, bina yapımında, evlerin mutfağında ve banyosunda kullanılan harç malzemelerinden paket halinde yapı malzemelerinin üreticilerinden numuneler aldı.

Laboratuvara gönderilen numunelerin, standartlarına uygun olup olmadığı kontrol edilerek numunelerden çıkan sonuçlara göre 7223 sayılı kanun nezdinde ceza değerlendirmesi yapılacak.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.