Bursada on binlerce kişiye En iyi narkotik polisi anne projesi tanıtıldı

EKİPLER, BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE VE OSMANGAZİ BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN GENÇLİK FESTİVALLERİNDE 'EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE' VE 'UYUMA' PROJELERİ HAKKINDA BİNLERCE KİŞİYE TANITIM YAPTI.

Bursada on binlerce kişiye En iyi narkotik polisi anne projesi tanıtıldı
Haberler'de Abone Ol

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ’En İyi Narkotik Polisi Anne’ ve ’Uyuma’ projeleri hakkında on binlerce kişiye aynı anda tanıtıldı.


Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bursa Büyükşehir Belediye ve Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik festivallerinde ’En İyi Narkotik Polisi Anne’ ve ’Uyuma’ projeleri hakkında binlerce kişiye tanıtım yaptı.


Madde kullanımı ve bağımlılığa karşı bilgi paylaşan ekipler, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün kapılarının tüm vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.