30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4757
EURO34.8099
ALTIN2424.3

Burdurda Danimarkalı uzmandan İngilizce öğretmenlerine eğitim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burdurda Danimarkalı uzmandan İngilizce öğretmenlerine eğitim
Abone ol
Burdur Il Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu çerçevesinde Uzman Daveti Faaliyeti Gerçekleştirildi. Danimarka' Dan Davet Ettiği Uzman öğretmen Jesper Pinderup, Ingilizce öğretmenleri Ile Bir Araya Gelerek "danimarka Eğitim Sistemi Ve Danimarka’da Ingilizce Eğitim Yöntemleri Ile Ingilizce öğretiminde Kapsayıcılık" Konularında Sunum Gerçekleştirdi.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu çerçevesinde uzman daveti faaliyeti gerçekleştirildi. Danimarka’ dan davet ettiği uzman öğretmen Jesper Pinderup, İngilizce öğretmenleri ile bir araya gelerek, "Danimarka Eğitim Sistemi ve Danimarka’da İngilizce Eğitim Yöntemleri ile İngilizce Öğretiminde Kapsayıcılık" konularında sunum gerçekleştirdi.

19 - 23 Şubat tarihleri arasında Burdur Merkez, Gölhisar ve Bucak İlçelerinden toplam 156 öğretmenin katıldığı eğitim ile öğretmenler okullarda İngilizce öğretimine dair farklı bakış açıları geliştirerek uygulama imkanı elde ettiler. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından organize edilen uzman daveti programından memnuniyetlerini ifade eden öğretmenler, bu çalışma ile hem Danimarka’daki İngilizce öğretim yöntemleri hakkında bilgi sahibi olduklarını hem de İngilizce iletişim kurma becerilerine yönelik farklı bakış açıları elde ettiklerini ifade ettiler.

Türkiye’yi çok sevdiğini ifade eden Jesper Pinderup, "Danimarka’da ki İngilizce eğitim sistemi ile Türkiye’de uygulanan İngilizce eğitim sistemi farklılıklar barındırmakta. Bu hususların aktarımı ve iki ülke arasındaki öğretim yöntemlerinin karşılaştırılması adına misafir olarak geldiğim Burdur’da İngilizce öğretmenleri ile bir arada bulunmaktan son derece mutluyum. Bizlere bu fırsatı sunan Burdur İl Milli Eğitim Müdürü ve ekibi başta olmak üzere eğitime katılan tüm öğretmenlere teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci ise Jesper Pinderup’ a günün anısına hediye takdiminde bulunarak programa katılan öğretmenlere katılım belgesi verdi. Müdür Özdemirci "Bu tarz organizasyonların öğretmenlerimizin farklı bakış açıları kazanmaları açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı misafirimiz Jesper Pinderup’a bizlerle bir arada olmasından dolayı teşekkür ediyor, bu faaliyetin, öğretmenlerimize katkılar sunmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şube Müdürü Selahattin Kırdar da, "Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ülkeler arası uzman davetleri ile birlikte okul hareketlilikleri de gerçekleştireceğiz. Başka ülkelerden öğrencileri Burdur ilimizde misafir ederek okullarımızdaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarına imkan sunacağız. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Muhammed Özdemirci ve süreci başından sonuna kadar takip eden ve yürüten okul eğitimi akreditasyonu koordinatörümüz Mahizer Kars ve Osman Aköz hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Göktaş, Konya Büyükşehirin Yunaka kazandırdığı kapalı pazar yerinin açılışını yaptıÖnceki Haber

Bakan Göktaş, Konya Büyükşehirin Yunaka...

Deniz anaları Akdeniz sahillerine akın ettiSonraki Haber

Deniz anaları Akdeniz sahillerine akın e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar