Burdurda 14 yaşındaki çocuk kaza yaptı: 2si ağır 3 yaralı

Burdur’da çocuk şahsın Kullandığı Otomobilin Kontrolden çıkarak Kayaya çarpıp Takla Atması Sonucu Meydana Gelen Kazada 2’si Ağır 3 çocuk Yaralandı.

Burdurda 14 yaşındaki çocuk kaza yaptı: 2si ağır 3 yaralı
Haberler'de Abone Ol

Burdur’da 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobilin kayaya çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 3 çocuk yaralandı.

Kaza, Karakent köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.D. (14) idaresindeki otomobil, kontrolden çıkıp yol kenarındaki kayaya çarparak takla attı. Kazada otomobildeki Y.D., A.Ü. (15) ve F.D. (16) ağır yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında yaralılar ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan A.Ü. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilirken, F.D ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Durumu diğerlerine göre daha iyi olan Y.D.’nin ise tedavisine çocuk servisinde devam ediliyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.